Word Vriend

Wordt een Foto-vriend van Annie van Gemert

Draag fotografe Annie van Gemert een warm hart toe en wordt een fotovriend door haar initiatieven te ondersteunen. Voor de donateurs zijn er diverse tegenprestaties. Via een eenmalige gift of door jaarlijks terugkerende donaties heeft Annie van Gemert de mogelijkheid om fotoprojecten uit te voeren, tentoonstellingen te maken en om fotoboeken uit te brengen die van bijzondere betekenis zijn voor het cultureel erfgoed.Hier de mogelijkheden [zie onderaan voorbeelden van foto’s uit de verschillende series]:


Als foto-vriend zijn er de volgende voordelen:

  • Keuze uit eenmalige gift/ donatie of jaarlijks terugkerend. Deze is weer opzegbaar als je binnen 3 maanden voor het verstrijken van het jaar opzegt.
  • Je kan kiezen voor wel of geen naamsvermelding als donateur op de website.
  • Je wordt op de hoogte gehouden van projecten en uitgaven van nieuwe boeken en ontvangt uitnodigingen voor tentoonstellingen.
  • Je ontvangt een factuur, giften en donaties zijn aftrekbaar van de belasting.
  • Voor de donaties zijn er diverse tegenprestaties.

Foto series


Boerenkracht

Jongens en meisjes

Sporen van een afgeschermde wereld

Schooluniformen

Een zomer aan zee

Kloosterlingen

Kinderrijk

Opvoeden in schoonheidAnnie van Gemert (1958) werkt aan langdurige fotoprojecten en is gespecialiseerd in documentaire fotografie, interieurs en (familie)portretten. Het interieur en/of de identiteit en de relatie van de geportretteerde met zijn leefomgeving staat hierbij centraal. Haar interesse ligt vooral bij werelden die op het punt staan om te verdwijnen of te veranderen. Het gaat om culturen die vaak onbekend zijn voor een breed publiek en zich kenmerken door geslotenheid. Hiervan zijn diverse fotoboeken in eigen beheer verschenen zoals: Kloosterlingen, Uniformiteit, Kinderrijk, Boerenkracht, Opvoeden in schoonheid, Een zomer aan zee, Sporen van een afgeschermde wereld, Jongens en meisjes en Schooluniformen.

 

In 2010 heeft zij de 2e prijs gewonnen bij World Press Photo met de serie ‘Jongens en meisjes’ in de categorie portretten.

 

Webdesign: Illuster